De Levenstuin
Molensteen 23
06 42387145
Facebook

wie ontmoet je in de levenstuin ?  

Henrik Kalsbeek
Een groot deel van mijn leven werkte ik binnen het speciaal onderwijs en jeugdhulpverlening. Nadat ik me wezenlijk geraakt en gezien voelde door een reading, ging ik de opleiding tot reader/healer volgen. Ik leerde me steeds meer met mezelf en de wereld om mij heen te verbinden in helderheid, licht, liefde en compassie. Kwaliteiten die ik als docent intuïtieve trainingen jarenlang mocht inzetten. In mijn praktijk de levenstuin mag ik iedereen ook met dit licht en liefde voor zichzelf en de wereld verbinden. Daarbij verweef ik op een lichte, ontspannen maar krachtige manier veiligheid en gemak in mijn werk. Inzicht in de werking van de ziel, gekoppeld aan mijn intuïtieve vaardigheden maken dat mijn werk als intens en helend ervaren wordt. Mogen groeien en wijsheid vergaren maakt me dankbaar voor alles wat het leven me brengt als echtgenoot, vader van 2 geweldige kinderen en opa van 4 kleinkinderen. Ik ben gecertificeerd reader/healer, familie/ organisatieopsteller en innerlijk kind therapeut, maar steeds meer vragen mensen mij hen als "elder" te begeleiden op hun levenspad.

 

Ali van der Weerd

 Bij een reading waarbij thema's als man/vrouw, relaties of leven en dood meespelen kunnen we in overleg besluiten de reading samen met mijn partner Ali van de Weerd te gaan verzorgen. Vanuit haar bewustzijn als vrouw levert zij een specifieke bijdrage aan een reading waarin deze thema's een plek hebben. Ali is een gecertifeceerd reader/healer en innerlijk kind therapeute. Ze vindt haar levensvervulling echter vooral in het vroedvrouw mogen zijn.
                                                                                                                                                 

 

Petra de Vries                                                                              

 Petra was werkzaam in de gezondheidszorg en jarenlang mijn collega docent intuitieve trainingen. Nu vindt ze haar vervulling als reader en coach in haar praktijk "www.groeienbewustzijn.nl" te Ruurlo. Ook begeleidt ze op een heldere en enthousiaste manier een groot aantal workshops samen met Hendrik, waarbij ze op een duidelijke en open manier heel krachtig de diepte in kan gaan. Petra is als vrouw verbonden met de diepe wijsheid van moeder aarde en de kennis van de heelheid en mogelijkheden vanuit de astrale wereld. Zij is een gecertificeerd (transmedium) reader/healer en familieopsteller.