De Levenstuin
Molensteen 23
06 42387145
Facebook

Welkom op de site van de levenstuin

 

Ben je op zoek naar een leven verbonden is met jouw verlangens en dromen? In de levenstuin kun je uit een aantal paden kiezen op weg naar een licht en vreugdevol leven. Elk pad in de levenstuin nodigt je uit om jezelf en alles om je heen weer in liefde in je hart sluiten op weg naar een leven dat bij jou past!

                                                                                                             
                                                                                                        Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

 

Zelf liep ik een pad waarop ik veel te leren had. Vooral hoe belangrijk het was om contact te durven maken met mijn wezenlijke verlangens en dromen. Nu mag ik mijn levensenergie volop inzetten voor een leven in licht en vreugde voor mezelf en anderen op moeder aarde.
Daarom begeleid ik je graag in de stappen en groeiprocessen waarin je ruimte maakt om je weer te verbinden met je wezenlijke verlangens. Hieronder meer over de te wandelen paden in de levenstuin.

 

Een reading of healing kan genoeg zijn om helder te krijgen wat er nodig is om jouw leven weer volop te kunnen gaan leven. Wil je meer begeleiding om je wezenlijke kracht en kwaliteiten in je leven te kunnen integreren en los te kunnen laten wat je niet meer dient? Dan kan een systemisch coaching traject passend zijn.

Bij vragen of hobbels die zich steeds weer in je leven manifesteren op het gebied van relaties, werk, gezondheid of geld kan een familie opstelling een helende begeleidingsvorm zijn. Met Petra de Vries verzorg ik diverse workshops familieopstellingen. Info over inhoud en data kijk op de agenda

Wil je de nieuwsbrief van de levenstuin ontvangen stuur dan een mail via het contactformulier