De Levenstuin
Molensteen 23
06 42387145
Facebook

Healing

Een healing heelt oude wonden en creëert ruimte voor wie je in wezen bent. Helpt je om jouw energie in en om je lichaam weer vrij te laten stromen. Het brengt je meer in contact met het vanzelf- sprekende weten dat in en om je lichaam stroomt. Het is ontspannend en rustgevend. Blokkades en storende invloeden in je energiesysteem worden opgeruimd. Hierdoor voel je je beter in je vel zitten, je komt meer tot jezelf. Vaak ervaar je dat als een gevoel van geruststelling en ontspanning. 

 

Een healing ontvang je meestal zittend en duurt tussen de 30 minuten en een uur. Ik kan gaan werken met de aura, chakra's, telepathische kanalen, het hormoonstelsel, het astrale lichaam of besluiten een celhealing te gaan doen. Een healing kan verlichting of genezing geven bij zowel lichamelijke als psychische klachten. Ik hanteer een tarief van 60 euro per uur, maar laat financiën noot een reden zijn om geen afspraak te maken! Bij steeds terugkerende blokkades of energieverlies is het raadzaam om de oorzaak hiervan te achterhalen. Een reading of een familieopstelling kan hierover meer inzicht geven.


 

De aura is een energieveld om je heen. Het laat zien hoe jij ruimte inneemt in relatie met jezelf en communiceert met de wereld om je heen. Net als chakra's kan jouw ruimte de energie van anderen oppikken. Zo deel je soms gedachten of emoties met elkaar. Dat kan fijn zijn, maar opgevuld raken met de energie van anderen is vaak lastig. Waar anderen in energie in jouw ruimte zijn, kun je niet je eigen energie leven! Andermans energie dragen kan zwaar aanvoelen of je onzeker maken.
Dicht bij je lichaam vertelt je aura hoe jij in relatie staat met jouw lichaam, in de laag erna hoe jij in relatie staat met je emoties. Het beeld dat je van jezelf neerzet in communicatie met de buitenwereld is zichtbaar in een derde laag. Het geheel wordt omsloten door de spirituele auralaag, wat laat zien wat wezenlijk voor jou speelt dit leven. In elke laag is te zien waar je je eigen energie en die van anderen stroomt en wat dat met je doet.