De Levenstuin
Molensteen 23
06 42387145
Facebook

Systemische Coaching

Soms "schuurt" er wat in dat wat je gelukkig maakt. Dat kan op het gebied van relaties, gezondheid, werk of persoonlijke ontwikkeling plaatsvingen. Het gevolg is dat je jezelf minder goed in je vel voelt zitten.


Blijkt dat je vraag gerelateerd is aan een patroon uit je familie(geschiedenis), dan werken we met een kortdurend systemisch coachingtraject. Vaak blijkt in dit traject dat je met veel toewijding, op je tenen lopend, (onbewust)trouw bent aan opgaves en overtuigingen uit je verleden. Dit bewust worden en ervaren, is vaak verassend en ontroerend. Gebondenheid aan het verleden mag je gaan loslaten. Er ontstaat ruimte om in verbinding gaan met jezelf en dat wat je kracht geeft.

 

Systemisch werk maakt dat je de verbinding met de essentie van jouw leven ervaart. Er komt  inzicht en ruimte om de antwoorden te vinden die op zielsniveau al in jezelf aanwezig zijn. Je gaat keuzes maken die bij jou passen, zodat je volledig in eigen kracht en gemak steeds meer jezelf kunt en mag zijn. 

Zo wordt dit coachingstraject een veranderingstraject waarin je je richt op jouw essentie, dat wat je het meest bezielt. Je komt (weer) in verbinding met je eigen-wijsheid en leert hierop te vertrouwen om zelf-bewust je eigen-weg te kunnen gaan als regisseur van jouw leven.                                   

 Ik begeleid je graag in    
-Persoonlijke groei en ontwikkeling
-Zicht krijgen op oude patronen en belemmerende overtuigingen en deze loslaten.
-In contact komen met eigen kwaliteiten en verlangens en deze in je leven intergreren.
-Positief leren omgaan met je gedachten en emoties 
-Stressgerelateerde klachten als overspannenheid en burnout.
-Inzicht in (verstoorde) familie of partner relaties.
-Rouwverwerking.

Als het ondersteunend is kunnen een reading, healing, ontspannings oefeningen, lichaamsgericht- of innerlijk kindwerk ingezet worden om de systemische coaching te ondersteunen.

 Wil je begeleiding in een loopbaan- of reïntegratietraject? Kijk dan op loopbaancoaching . Behoefte aan coaching over je relatie met partner of familie, kijk dan op relatiecoaching .

Neem gerust telefonisch contact op om te ervaren of mijn werkwijze bij je past. Op basis van dit gesprek besluit je of je een afspraak wilt maken voor een intake sessie. Hierin kunnen we verder kennismaken en je vraag en de doelen die je wilt verwezenlijken helder maken. Een intake sessie is gratis als we een verder traject afspreken. Anders is de bijdrage 25 euro.