De Levenstuin
Molensteen 23
06 42387145
Facebook

Familieopstellingen met energiewerk. 

Zaterdag 30 november van 10 tot 14 uur. Het Middenhuis, Fie Carelsenstraat 32 te Zutphen. Er is nog ruimte voor representanten. Bijdrage representant 30 euro, vraagsteller 110 euro. Begeleiding Petra de Vries en Hendrik Kalsbeek. Aanmelden via info@delevenstuin.nl

Soms kun je nog zo je best doen, maar het lijkt wel of sommige thema's er steeds weer voor zorgen dat het op bepaalde gebieden van je leven niet gemakkelijk loopt. Vaak is er dan iets in vorige generaties scheef gegroeid, niet opgelost, niet gezien. Dit manifesteert zich dan in jouw leven. Dat is lastig, maar ook een kans om iets dat via jou in de wereld komt te helen. Om je zo te bevrijden van deze belemmerende energie, die vaak pijn en ongemak brengt. Een familieopstelling is een mogelijkheid om liefde, het leven weer te laten stromen en ruimte te maken voor meer in lichtheid, heelheid en gemak in je leven.

In onze workshops familieopstellingen met energiewerk krijg je bewustzijn over jouw verbinding met de sprankel van het leven. We begeleiden 2 opstellingen, waarin thema's en patronen die zich laten zien uitgewerkt worden voor de persoon die de opstelling heeft aangevraagd. Als representant ervaar je wat er in een familie op een diepe zielslaag speelt. We onderzoeken als representant en als toeschouwer waarom en waar de thema's die zich laten zien jou raken. Daarmee doen we energetisch/systemische oefeningen. Dit zal je ondersteunen om dat wat je raakt een plek  te geven in jezelf.  Zo neem je deel aan een dag waarin groei en bewustzijn voor alle deelnemers mogelijk is.

Meer informatie over familieopstellingen vind je hier


Luister naar wat de chakra's jou vertellen!

Zaterdag 2 novermber van 10 tot 17 uur. Het middenhuis, Fie Carelsenstraat 32 te Zutphen. Bijdrage 80 euro. Begeleiding Petra de Vries en Hendrik Kalsbeek. Aanmelden via info@delevenstuin.nl

Met visualisaties en andere energetische oefeningen maak je deze dagworkshop contact met je chakra's en de thema's die zich hierin laten zien. Als dit voor jou aan de orde is kun je een thema dat in jou speelt middels een opstelling op zielsniveau gaan verkennen. Elk chakra dat zich aandient in relatie met je thema geef je een plek in de ruimte. Omdat je zelf ook je plek inneemt in dit energieveld beleef je ogenblikkelijk wat er in je chakra's leeft. Ook laat zich zien welke kwaliteiten er wel en welke moeilijk of niet aanwezig kunnen zijn. De energie die je van iemand anders bent gaan dragen zal zichtbaar worden. Daarbij zal de  dynamiek tussen de chakra's onderling en de verbinding tussen de chakra's en jezelf je veel informatie geven.
Het totale beeld van de opstelling geeft een diepgaand inzicht in waar je energie stroomt, waar het stagneert en de redenen waarom dit zo is. De opstelling geeft de mogelijkheid om energie die moeizaam stroomt weer in beweging te brengen.Door al je chakra's wezenlijk te zien ontstaat er een diepere verbinding met wie je in wezen bent. Hiermee in communicatie gaan maakt dat de volgende stappen die jij kunt zetten in je leven naar groei en bewustzijn zichtbaar worden.

Meer info over chakra's vind je hier. Meer info over opstellingen vind je hier.


Mag jij het licht zijn dat je bent?

Zaterdag 21 december 10-17 uur, Fie Carelstenstraat 32 te Zutphen. Bijdrage 80 euro. Begeleiding Petra de Vries, Hendrik Kalsbeek en Ron Wams. Aanmelden via info@delevenstuin.nl

Een workshop op de kortste dag van het jaar, waarna het licht weer steeds meer zal toenemen, de zon weer steeds dichterbij zal komen.

"We zijn niet het bangst voor ons onvermogen.
Onze diepste angst is, dat onze krachten onmetelijk zijn.
Ons licht, niet onze duisternis jaagt ons de grootste angst aan.
We vragen ons af: waarom zou ik briljant zijn, betoverend, getalenteerd en fantastisch.
Maar waarom zou je het niet, je bent een Kind van God, dat ben je.
De wereld heeft er niets aan als jij jezelf klein maakt.
Je moet jezelf niet klein maken, om anderen niet onzeker te maken.
We zijn geboren om Gods glorie uit te dragen. Het zit niet in een paar mensen, het zit in ons allemaal.
Als we ons licht laten schijnen, geven we onbewust anderen de toestemming dat ook te doen."
(Uit de inauguratierede van Nelson Mandela, naar de tekst van Marianne Williamson.)

Deze dag staan we stil bij hoe jij ooit met jouw licht je plek op aarde hebt ingenomen. Wat heb jij gedurende je reis op aarde met jouw licht gedaan? Hoe ben je er mee in verbinding? Mag jouw licht nog volop schijnen? Of heb je het gedimd? Opgeofferd? Voor wie of wat? Voelt je leven licht of ook soms zwaar? Waarom is dat zwaar geworden? Voor wie ben je iets gaan dragen?

Vragen waar we deze speciale dag met behulp van energetisch systemische rituelen naar zullen kijken. We zullen de cirkel van ons leven ook spiegelen aan de kracht van de 4 windrichtingen. Voel je dat een opstelling jou mee helderheid en licht zou kunnen brengen, dan kijken we of daar ruimte voor is. Er is in deze workshop ruimte voor maximaal 15 deelnemers.